Tečaji

 MALA ŠOLA

Tečaj je primeren za pse stare od 3 do 9 mesecev. Poudarek je na pripravi vodnika psa, da razume potrebe psa, se nauči govorico njegovega sporočanja, se potrudi, da je vrvica na sprehodu ohlapna, da pes pride, ko ga pokličemo, da ne skače, da počaka in se na splošno primerno obnaša. Vse to se pes nauči skozi igro, saj se naj bi na vadbišče prišel “zabavati”.

ZABAVNA POSLUŠNOST

Tečaj je primeren za pse stare od 9 meseca dalje. Pri poslušnosti psa učimo, da razume kaj želi in pričakuje od njega vodnik. Poudarek je na hoji ob nogi na vrvici in brez vrvice, odpoklic, prostor, sedi, vaje odlaganja, obrati, hoja skozi gručo ljudi… Vsak tečajnik ima tudi možnost opraviti poslušnost po predpisih Kinološke zveze Slovenije, ki ga lahko zaključi z izpitom za spremljevalca psa B -BH, če bi to potreboval ali želel.

NADGRADNJA ZABAVNE POSLUŠNOSTI Z UVAJANJEM V AGILITY

Že pri tečaju Zabavne poslušnosti se bomo spoznali z nekaterimi agility ovirami oziroma delom v parkourju. Naša želja je v kratkem tudi omogočiti tečaj agility, ki je primeren za pse starejše od 9 mesecev z opravljenim tečajem Zabavna poslušnost.

SMRČKANJE

Predpriprave na sledenje in iskanje različnih predmetov in vonjav. 

Comments are closed.