Tečaji

 MALA ŠOLA

Tečaj je primeren za pse stare od 3 do 9 mesecev. Poudarek je na pripravi vodnika psa, da razume potrebe psa, se nauči govorico njegovega sporočanja, se potrudi, da je vrvica na sprehodu ohlapna, da pes pride, ko ga pokličemo, da ne skače, da počaka in se na splošno primerno obnaša. Vse to se pes nauči skozi igro, saj se naj bi na vadbišče prišel “zabavati”.

Trajanje: 10 šolskih ur (v začetku individualno delo)

Cena:  140 eur + letna članarina društvu 15 eur 

ZABAVNA POSLUŠNOST I.

Tečaj je primeren za lastnike, ki so opravili tečaj Male šole in želijo nadaljevati s šolanjem. Pri poslušnosti psa učimo, da razume kaj želi in pričakuje od njega vodnik. Poudarek je na vzpostavitvi dobrega odnosa med lastnikom in psom prek učenja hoje ob nogi na vrvici in brez vrvice, odpoklic, odlaganje, mirno in sproščeno srečevanje s psi ter bivanje v urbanem okolju. 

Trajanje: 10 šolskih ur 

Cena: 120 eur + letna članarina društvu 15 eur 

 

ZABAVNA POSLUŠNOST II.

Tečaj je primeren za lastnike, ki so opravili tečaj Zabavne poslušnosti I. in želijo svoje znanje nadgraditi in spoznati različne načina kako zaposliti pasje naravne nagone. 

Trajanje: 10 šolskih ur 

Cena: 110 eur + letna članarina društvu 15 eur 

 

NADGRADNJA ZABAVNE POSLUŠNOSTI Z UVAJANJEM V AGILITY

Že pri tečaju Zabavne poslušnosti se bomo spoznali z nekaterimi agility ovirami oziroma delom v parkourju. Naša želja je v kratkem tudi omogočiti tečaj agility, ki je primeren za pse starejše od 9 mesecev z opravljenim tečajem Zabavna poslušnost.

PASJI NOS NA DELU

Na tečaju se boste spoznali z osnovami dela z nosom – predpriprave na sledenje in iskanje različnih predmetov in vonjav. 

Trajanje: 10 šolskih ur

Cena: 85 eur + letna članarina društvu 15 eur 

ŠOLA RAZSTAVLJANJA RODOVNIŠKIH PASEM PSOV

Tečaj poteka v manjši skupini, kjer  boste osvojili teorijo in praktične veščine potrebne za udeležbo na razstavah –  pregled popolnega zobovja in ugriz psa (škarjast, kleščast, pred-in pod- grizavost), samostojno vodenje psa v razstavnem krogu, skupinsko vodenje psa v razstavnem krogu, počasno vodenje psa in vodenje v teku (kas korak, diagonala), razstavna drža psa in zadrževanje drže, obnašanje vodnika psa v razstavnem krogu in pred sodnikom, potrebna dokumentacija (pred prijavo na razstavo, vzrejni pregled, telesno oceno).

Trajanje: 3 šolske ure

Cena:  40 eur + letna članarina društvu 15 eur

Comments are closed.