Tečaji

 MALA ŠOLA

Tečaj je primeren za pse stare od 3 do 9 mesecev. Poudarek je na pripravi vodnika psa, da razume potrebe psa, se nauči govorico njegovega sporočanja, se potrudi, da je vrvica na sprehodu ohlapna, da pes pride, ko ga pokličemo, da ne skače, da počaka in se na splošno primerno obnaša. Vse to se pes nauči skozi igro, saj se naj bi na vadbišče prišel “zabavati”.

Trajanje: 10 šolskih ur (v začetku individualno delo)

Cena:  140 eur + letna članarina društvu 15 eur 

ZABAVNA POSLUŠNOST 

Tečaj je primeren za lastnike, ki so opravili tečaj Male šole in želijo nadaljevati s šolanjem. Pri poslušnosti psa učimo, da razume kaj želi in pričakuje od njega vodnik. Poudarek je na vzpostavitvi dobrega odnosa med lastnikom in psom prek učenja hoje ob nogi na vrvici in brez vrvice, odpoklic, odlaganje, mirno in sproščeno srečevanje s psi ter bivanje v urbanem okolju. 

Trajanje: 10 šolskih ur 

Cena: 120 eur + letna članarina društvu 15 eur 

 

SOCIALIZACIJA PES – PES

Tečaj je primeren za lastnike psov, ki so preveč navdušeni srečevanja drugih psov ali pa jih je drugih psov strah ter se neprimerno obnašajo ob srečevanju s psi. Tečaj poteka v skupini, vendar z poudarkom na individualnem delu. Delamo po metodi BAT – behaviour adjustment training. 

Trajanje: 10 šolskih ur 

Cena: 110 eur + letna članarina društvu 15 eur 

 

SLEDENJE

Na tečaju se boste spoznali z osnovami dela z nosom – predpriprave na sledenje in iskanje točno določene osebe s pomočjo njenega individualnega vonja. 

Trajanje: 10 šolskih ur

Cena: 120 eur + letna članarina društvu 15 eur 

ZAČETNI TEČAJ PASJEGA FRIZBIJA

Tečaj poteka v manjši skupini, kjer  boste osvojili teorijo in praktične veščine potrebne za pravilno in varno metanje frizbija. Tečaj je primeren za vse pasme in mešance, minimalne starosti 10 mesecev. Predznanje ni potrebno, je pa priporočljiva opravljena mala šola. 

Trajanje: 12 šolskih ur

Cena:  120 eur + letna članarina društvu 15 eur

Comments are closed.